Güneşköy'e Hoşgeldiniz
Güneşköy Cooperative was founded in Ankara, Turkey on September 21, 2000 by the first ecology as 8 cooperative members. Güneşköy is a member of the European Eco-Friendly Network (GEN-Europe). Güneşköy Cooperative does not aim for profit.
Hakkımızda
El Ele Güneşköy’e

Güneşköy Avrupa Ekoköyler Ağı (GEN-Europe) üyesidir. Güneşköy Kooperatifi kar amacı gütmez. Kırsal kesimde doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir yaşam deneyimleri geliştirmeyi ve bunları paylaşmayı hedefler..

Amacı: Güneşköy Kooperatifi kırsal kesimde sürdürülebilir yaşamı gerçekleştirmek üzere çalışmalar yapmak ve bunu yaymak amacını güder.

Ziyaretçi Görüşleri
  • Doğa ve taprakla birleşmek çok güzeldi. Kıymetli bir yer. Yogunluğum üstüne yediğimiz yemekler şölen gibi geldi. Sevgiyle kar Güneşköy. Teşekkürler Celal Abi.
    Pınar A.
  • Üç günlük fantastik bir deneyim. Toprağın nemini tuzunu derimin gözeneklerinde hissetmeyi sevdim. Bitkilerin hangi bitki olduklarını anlayabilmek için tadlarına bakmayı sevdim. Tattığım, karnımı doyurduğum yemeklerin kokularını sevdim. Böceklerle ilişkim daha iyi bir noktaya gidiyoru, bunu sevdim. Her şeyin kesintisiz bir şekilde nasıl birbirine dönüştüğünü hatırladım toprak sayesinde bunu baya sevim. Celal abinin yüze gönüllüğünü Claire Hocanın kafasındaki kozmik hadiseleri öğreşmeyi,,, ve daha bir sürü şeyi
    İrem E.
  • Ankara'da ama Ankara'da olmayan bir yer. İnsanları, havası her biri ayrı güzel. Burda kuş sesleri bile ayrı güzel .
    Deniz Taş
  • What a lovely experience! From the many projects, to education for children. Many changes since my last visit in 2009.  The resiliency of Güneşköy shines through.  I hope to visit again soon!   (Lauren, Canada)
    Lauren L.
  • Uzun yıllar aradan GüneşKöy'e geldiğimde çok mutluk oldum.  (İlke, 11 yaş. Haziran 2017)
    İlke Yıldırım
E-BÜLTEN
Güneşköy’deki etkinliklerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?
BİZİ TAKİP EDİN
Bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam